bu coook genis banwit veriyormus. herseyi bir kenara biraktim gugil bile banwit diye arattiginda 2 tane sonuc veriyorsa ne desem ne anlatsam kifayetsiz kalir. bu banwitciler bide tutup suranin butun flashlarini sahiplenmisler, bi ana, bi baba sevkati ile sarilmislar.
su da hos(i)tng hizmeti veren bir baska olay(ayrica site suradan yuvarlanmis). bunlari gordukten sonra insan nasil olurda gidip bunlardan banwit 'i genis, sinirsiz hos(i)tng alabilir ki?
aslında insan kendi sitesinin tanıtımını buraya yazar mı bilmiyorum ama konunun reklamdan çok yeni bir bilgi paylaşımını amaçladığını düşünürsek herhalde bir mahsuru olmaz. birçoğunun bildiği gibi microsoft, .net diye yep yeni birşeyler yapıyor bunda da internet programlama dili olarak asp.net'i kullanıyor. eğer içinizde bu dili öğrenmek isteyen kişiler varsa bir sorunla karşılaşıcaklardır ki bu sorun türkçe kaynak. ne yazık ki aspnedir.com'dan başka düzgün kaynak yoktu. ama bundan sonra biz maxiasp.com olarak yeni, türkçe bir asp.net kaynağı yaratmaktayız. eğer sizde bu yeni dünyaya girmek istiyorsanız sakın uğramazlık etmeyin.

