Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Kitap Ayıraçları"




Etiket:

fake hakkındaki yazılar:

merhaba millet, özellikle prgramcılar sizlere merhaba :DD
msn de biri dosya göndermek istediğinde onu kandırmamı sağlayacak, yani dosya geliyomuş gibi yapacak, göndereni kandıracak bi program yapılabilir mi?
böyle bişi gerekli çünkü bi arkadaş tutturdu bişiler atacam diye, halbuki bende kota yok ve gönderdiği şeyler hiç işime yaramaz!

  • feveran
  • 7 yorum var
  • 26 Ağustos 2008 08:16


Herhangi bir ülkeden adınıza sahte adres isim soyisim ve vatandaslik bilgileri cinsiyete göre otomotikmen üretmek istermisiniz. Şöyle buyrun.

  • devrimyilmaz
  • 0 yorum var
  • 17 Ağustos 2008 13:19

fake name generator
fake name generator

Facebook'a üye olucam ama kendi ismimi kullanmak istemiyorum :) Ne yapıcam diyorsanız Fake Name Generator tam size göre.Bu siteyle ev adresinden tutun telefon numarası gibi birçok bilgiyi veriyor.Ben bi' tane oluşturdum bakın ne bilgiler veriyor, siz bile inanamazsınız..
Kathleen P. Mulholland
553 Lakeland Park Drive
Norcross, GA 30071

Website: Jafly.com
It looks like Jafly.com is available! Click here to register it!

Email Address: KathleenPMulholland@fontdrift.com
This is a real email address. Click here to use it!

  • kawi
  • 0 yorum var
  • 14 Temmuz 2008 17:38

Etiketler: , , , , ,

Merhaba,
Bana sürekli google@google.com gibi, falan@microsoft.com gibi adreslerden reklam maili geliyor.Bu insanlar nasıl maili sanki o adresten göndermiş gibi gösterebiliyorlar bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler.

  • fistikfistik
  • 8 yorum var
  • 14 Temmuz 2008 09:29

şu günlerde paypal hesabınızın aktif olmadığını ve bunun için hesabınızı aktifleştirmeniz gerektiğine dair bir mail alabilirsiniz. tıpkı şu resimdeki gibi;

paypal1
paypal1

ilginç olan mail değil, sizi yönlendirdikleri site. url adresine bakmadan giriş yapmışsanız büyük ihtimalle kişisel paypal bilgilerinizi kaptıracağınız aşikardır. zira site, orjinal paypal sitesinin bir klonu.

  • pisho
  • 11 yorum var
  • 10 Temmuz 2008 17:44

Finansbank, müşterilere reklamlarını ulaştırmada email'in öneminin büyük olduğunu düşünen bankalardan biri.

Gelen mailler ise çok ilginç: "Sari Cizmeli Mehmet Aga bile borclarini kapatacak" gibi.

İster istemez insanın aklına bu maillerin birileri tarafından spam amaçlı gönderilebileceği geliyor. Gönderen kısmına bakıldığında ise mail gönderenin @finansbank.com.tr olarak değil, @finansbankinfo.com ve @finansbankemail.com'dan geliyor olması da şüphe uyandırmıyor değil.

  • Redingot
  • 0 yorum var
  • 12 Haziran 2008 16:56

google'ın page rank manifestosu, sitelerin geçerli mi sahte mi pr'a sahip olduğuyla çok gündemde kaldı. genelde pr ölçen pek çok site olmasına rağmen sahte pr gösteren servis bulmak zor olabiliyor. buna çare olacak bir site olarak validrank.com sitesini kullanabiliyoruz.

\

pr sorgulaması yaptıktan sonra eğer "pagerank is valid" uyarısını görüyorsak o sitenin pr'ı gerçek demek.


Pagerank
Pagerank

Webmasterların heyecanla beklediği pagerank güncellenmesi sonunda gerçekleşti.Sitelerin arandıklarında yukarıda çıkmalarını sağlayan bu değeri yükseltmek içinseo kavramı gibi daha önceden litaratürde olmayan kavramlar hayatımıza girdi.Güncelleme oldu
fakat bazı ilginç sonuçlarda ortaya çıktı.Örneğin bu siteden youtube.com un pagerank ine bakacak olursanız 3 olduğunu göreceksiniz.İsteyenler google toolbar kurulu ise oradan da teyit edebilir.
  • nehuse
  • 26 yorum var
  • 29 Ekim 2007 17:56

google in quick mail i artik verification istiyo. fake mail ise en alt kısma bu email fake tir damgasını basıyo. bana guzel bi site yada bi program onerebilirmisiniz istedigim email hesabından email atmama yarayacak!

tesekkurler!

  • cezass
  • 6 yorum var
  • 06 Temmuz 2007 12:12

internetten para kazanmakla ilgili pek çok dolandırıcılık girişimi olduğundan şüphemiz yok. o kadar ki, bu olay "scam", "fake", "spam" gibi kavramların genel olarak çıkış noktası halinde.

dolandırıcılığa girişenler elbette bunu gizliyorlardır. peki buna ne demeli:

\

getor-mails bunu gizlememiş, tos'unda açıkça belirtmiş:

\

\
100 sene ya da makul bir zaman sonra

Terms of service sayfası da burda


1 2 3 Sonraki
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

pilli ilan

etiket menüsü

pilli ilan

Tutulanlar Banner

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.