Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Sakallı ip"

Etiket:

sahte hakkındaki yazılar:

tüm yazılar gösteriliyor, sadece bildirileri görmek için tıklayın

Bu yazıda photoshop ve benzeri programları kullanmadan, eğlence amaçlı fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz web siteleri yer almaktadır.

Sadece birkaç adımda fotoğrafınızı dergi kapağı yapabilir veya dolar üzerine ekleyebilirsiniz.

1 - BeFunky

\

BeFunky, hiçbir teknik bilgiye ihtiyacınız olmadan sanatsal sonuçları yaratmak için kullanabileceğiniz bir site.

2 - FunPhotoBox

\

FunPhotoBox, fotoğraflarınızdan komik resimler oluşturabileceğiniz bir yerdir. Ücretsiz bir hizmettir. Özel efektler eklemenize olanak sağlar.

Spacer
Spacer
 | 0 yorum var 
 | 30 Nisan 2009 17:34 

\
Hollanda'nın korsan karşıtı BREIN tarafından uyarılan ve mahkemeye verileceği açıklanan Mininova'nın, Demonoid gibi kapatılması beklenirken; ünlü BitTorrent sitesi Mininova kırılması güç bir rekora imza attı. 4 yıldan kısa sürede 6 milyarlık download rakamını yakalayan Mininova herkesi şaşırttı. günlük 10 milyonluk torrent indirme gücüyle daha birçok rekor kırmaya hazır görünüyor!
Spacer
Spacer
 | 0 yorum var 
 | 01 Ekim 2008 02:48 

merhaba millet, özellikle prgramcılar sizlere merhaba :DD
msn de biri dosya göndermek istediğinde onu kandırmamı sağlayacak, yani dosya geliyomuş gibi yapacak, göndereni kandıracak bi program yapılabilir mi?
böyle bişi gerekli çünkü bi arkadaş tutturdu bişiler atacam diye, halbuki bende kota yok ve gönderdiği şeyler hiç işime yaramaz!

Spacer
Spacer
 | 8 yorum var 
 | 26 Ağustos 2008 08:16 

Herhangi bir ülkeden adınıza sahte adres isim soyisim ve vatandaslik bilgileri cinsiyete göre otomotikmen üretmek istermisiniz. Şöyle buyrun.

Spacer
Spacer
 | 0 yorum var 
 | 17 Ağustos 2008 13:19 

\

Burada listelenmiş olan PTC siteleri, hacklenmiş olup, PTC TALK sitesinde yayınlanarak duyurulmuş sahte sitelermiş!
19/7/2008 tarihli habere göre, bu sitelere tıklayarak, boşa zaman kaybedilmemesi öneriliyor! PTC nedir diyorsanız, buraya ve buraya bakabilirsiniz..
Spacer
Spacer
 | 1 yorum var 
 | 21 Temmuz 2008 14:23 

Etiketler: , , , , ,

Merhaba,
Bana sürekli google@google.com gibi, falan@microsoft.com gibi adreslerden reklam maili geliyor.Bu insanlar nasıl maili sanki o adresten göndermiş gibi gösterebiliyorlar bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler.

Spacer
Spacer
 | 8 yorum var 
 | 14 Temmuz 2008 09:29 

şu günlerde paypal hesabınızın aktif olmadığını ve bunun için hesabınızı aktifleştirmeniz gerektiğine dair bir mail alabilirsiniz. tıpkı şu resimdeki gibi;

paypal1
paypal1

ilginç olan mail değil, sizi yönlendirdikleri site. url adresine bakmadan giriş yapmışsanız büyük ihtimalle kişisel paypal bilgilerinizi kaptıracağınız aşikardır. zira site, orjinal paypal sitesinin bir klonu.

Spacer
Spacer
 | 12 yorum var 
 | 10 Temmuz 2008 17:44 

\
bunlar bozuk ipodlardan yapılmış birer mouse

ilginç projeleriyle ünlü craftster.org sitesi yeni projesiyle herkesi şaşırttı. eğer evinizde bozuk bir ipodunuz varsa bunu bilgisayar mouse'u olarak kullanabilirsiniz.
\

cihazın içini açıp altına yerleştirilen bir top sayesinde ipodumuz artık bir mouse'a dönüşmüş oluyor. işlemin nasıl yapılacağını buradan öğrenebilirsiniz
Spacer
Spacer
 | 12 yorum var 
 | 08 Temmuz 2008 19:46 

1 2 3 ... 5 Sonraki
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

etiket menüsü

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu