Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Örme Zeytinler"

\
apphit.com, bir program indirme sitesi. internetteki benzer rakipleri gibi bir çok yazılımı sayfasından rahatlıkla indirebiliyorsunuz. burada asıl önemli olan apphit'in diğer benzer sitelerden farkları.
  • ilk olarak bana göre en önemli özelliği sayfanın basit ve sade tasarımı ile kullanıcı dostu yapısı. aradığınız programlara çok kolay erişebilir ve tek tıklamada istediğiniz dosyayı yüklemeye başlayabilirsiniz.
  • programların eski versiyonlarına yine aynı şekilde tek tıklamayla ulaşabilirsiniz. örnek olarak bir ftp client olan filezilla'yı arattığımızda, programa özgü sayfada filezilla versiyon 2.2 ile 3 arasında bulunan tam 37 farklı versiyonu indirebilme şansımız bulunuyor. (her biri için teknik bilgiler, yapılan değişiklikler listesi ve ekran görüntüleri mevcut)
  • sitenin en önemli özelliklerinden biri de güncelleme kontrol sayfası. buradan indireceğiniz minik bir dosyayla (kuruluma gerek yok, tek bir .exe) saniyeler içinde bilgisayarınızda yüklü bulunan programları registry kayıtlarınızı tarayarak buluyor ve varsa en yeni versiyonlarını size bir liste halinde sunuyor. burada yapacağınız şey yine çok basit bir şekilde güncellemek istediğiniz programı seçmek ve yükleme işlemine başlamak. böylece bilgisayarınızı her an, çok kolay bir şekilde güncel hale getirebilirsiniz.

genel bir PC kullanıcısından, uzmanlara kadar çok geniş bir yelpazeye hitap edebilecek bir site. kullandığınız programlara ait tüm gelişmeleri elinizin altında topluyor. bir bakınmakta fayda var.

 | 9 yorum var 
 | 02 Nisan 2008 18:09 

« önceki yazı
We Heart it

Yorumlar

Çalıntı bir site olmuş sanki. Yılların bilinen filehippo sitesi gibi. Yeni versiyon çıkmış mı diye sistem tarayan programı bile var. Hem de aynı bölgede....

beder  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 18:25

Allah bilir scripti de daha aynıdır. Şu an piyasada inndir.com'un bir çok kopyası olduğu gibi.

microsantim  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 20:18

script çalınmış ya da alınmış olabilir de...
database'inden bilgilerini çalmışsalar filehippoya çok ayıp etmişler.

makcan  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 20:39

Ben de diyorum böyle bir site biliyordum ben. Demek ki filehippo'muş o.

recephilmi  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 21:13

evet aynı filehippo. ama tasarımı daha iyi olmuş bence :))

turkuas  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 21:38

birtek filtre özelliğini ekleyememişler sanırım. :))
(ben mi göremedim yoksa bilmiyorum ama)

turkuas  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 21:39

İndirilen dosya VİRÜSLÜ bu bir çeşit sazan avı olabilir, dikkatli olun.

Virüs programım : AVG FREE

openstr8  |  (0 puan) 02 Nisan 2008 23:25

@openstr8
nod32 ve zonealarm kullanıyorum. hiç bir sorun göstermiyor. program registry taraması yaptığı için bazı programlar şüphelenip, uyarı verebilir sanırım.

wildthing  |  (0 puan) 03 Nisan 2008 12:24

Copyright 2004-2008 filehippo.com. All rights reserved.
Powered by F-Engine v2.036
-----
Copyright © 2003-2008 AppHit. All rights reserved.

aynı programı kullanıyor olabilirler belki bilmiyorum ama apphit daha eski gözüküyor en azından :)

wildthing  |  (0 puan) 03 Nisan 2008 12:36

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Beğendiğiniz bir yazıya "tuttum" demek için başlığın yanındaki yıldıza tıklayabilirsiniz.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

pilli ilan

son yorumlar

pilli ilan

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

RSS Dosyası
pillikutu