bakayım a3'ler nekadar olmuş diye browser'ın adress kısmına audi.com.tr yazdım, birde ne göreyim değişik bir animasyon, ama bi dakka!! bu çok tanıdık bişey. Kim yapmış olabilir bunu derken source'a baktım source da dreamsandbytes die bir adres. alala dedim acaba audi siteyi yurtdışından bir firmayamı yaptırmaya başladı. Neyse herşey bu dreamandbytes a girince açıklığa kavuştu. bu d&b daha önce neostream gibi ödüllü tasarımları araklayıp "we are all michelangelos" yazan üretemiyorum hazıra konayım mantığını yemiş bitirmiş ea-tech die bir firmaydı. neyse daha Yeni sitelerinin nerden arak olduğunu daha çözemedim ama audi'nin girişindeki animasyonun nerden araklandığını buldum.. Buyrunuz vir2l'in web referansları arasında bulunan mercury'ye bir bakınız ve bazılarının surf yapma amacının sizinkinden çok farklı olduğuna şahit olunuz..
« önceki yazı Bilişim fuarına da t |
sonraki yazı » webdeki agresif rekl |
Yorumlar
gıcık oluyorum ben bölye olaylara, tüğlerim ürperiyor, bunu yapanların yaratıcı çalışkan insanların hakalarına tecavüz ettiklerini düşünüyorum. mail atacaktım audiye, sourcedan gördümki doldurulan formdaki bilgiler audiye değil ea-tech'e gidiyor. Yarın telefonla şikayet edeceğim eğer kaldırmazlarsa önce vir2l'e daha sonrada Ford amerika'ya şikayet edeceğim..grrrrr....
| aptal[pilli_silinen_hesap] | |
|
|
(0 puan) |
|
| 05 Eylül 2001 01:57 |
yürü be!,... kim tutar seni be!,.. aslında biriki avukatla anlaşsak biz yakalasak onlar dava açsa biz yakalasak onlar dava açsa, bu ülkede nası para kazanırız kim bilir :)
| hafif uyku | |
|
|
(0 puan) |
|
| 05 Eylül 2001 07:48 |
hmm, iyi fikir, temiz para. :) bu arada aptal; harika tespit; tebrik yani.
| aziL | |
|
|
(0 puan) |
|
| 05 Eylül 2001 12:59 |
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.


