Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Kuklalar"

bir tasarim firmasinda calisiyorsunuz ve sitenizi de calistiginiz firmanin sunucularinda barindiriyorsunuz. günün birinde firmadan ayrilmaya karar veriyorsunuz... peki ya siteniz ya da domain'niniz? onlar da ayrilabiliyorlar mi? popüler bir siteyse yaniti hayir gibi gözüküyor.

iste en son örnegi: cemgul

Spacer
Spacer
 | 8 yorum var 
 | 17 Eylül 2001 13:54 

« önceki yazı
terörist saldırılarl
sonraki yazı »
geçende forumda geçm

Yorumlar

aynı olayı ben de haber yapacaktım; aynı nedenden ötürü 3d-network.net 'de kapalı kalmış bir süre. durumu adminler siteye bir popup koyarak ziyaretçilere açıklıyorlardı. bunun üzerine metropolis.com.tr tüm forum üyelerinin maillerini toplayıp veya adminlerden isteyip başka bir iddia içeren bir mail atıyor. mail şu: ilgilenenlere 3d-network.net sitesinin 1 hafta kadar yayinlanamasi ile Cem Gül ve Berkay Daver'in isten ayrilmasinin hiç bir ilgisi yoktur. Server temizleme çalismasi sirasinda sildigimiz SQL serverin yeniden çalistirilamamasindan dolayi adi geçen site ve bizim sitelerimiz www.ankararehberi.com ve www.turktrade.com , www.siteler.gen.tr , www.gimat.gen.tr de kapali kalmistir ve hala kapalidir. Ayrica kimsenin ftp accontu kapatilmamistir. Ftp account kapali olsaydi bu siteleri nasil serverdan indirebilirlerdi acaba ? Sirketimize çok yararli hizmeti dokunan arkadaslarin ayrildiktan sonra bu tür bir mesajla bizi karalama girisimlerine çok sasirdigimizi ve kinadigimizi bildiririz. Metropolis http://www.3d-network.net/popup.htm hangisi doğru bilemem ama metropolis.com.tr kendi istekleri doğrultusundan benim onayımı almadan bana mail atacak bir firma diyebilir miyiz?..

aftermath  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 15:11

iğrenç desem bu insanlara ağırmı gelir ?

maver  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 15:22

Yasa kendiliginden calisanin haklarini korur, fakat default olarak da sistem islemez. oyle garip bir sey iste.

uakyol  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 16:18

ya tamamda en azindan cemgul.com u kullanmasınlar . adamın adından hit alıyorlar . biraz garip geldi

zolt]i[x  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 19:24

ben sinirli bir cevap yazdım metropolise "hangi hakla bana mail atıyorsunuz, yoksa müşterilerinizin gizli bilgilerinizi kendi amaçlarınıza aletmi ediyorsunuz" gibilerden..mail adresinizi forumdan aldık orada free filan diye salak bir cevap geldi.. iğrenç insanlar bunlar..

aptal[pilli_silinen_hesap]  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 20:11

boyle bir durumda isim sahibi olan kisi mahkeme kararı ile o ismin kendine ait (veya tescilli) oldugunu kanıtlayabilirse o ismi alma hakkı var. bugun cem yılmaz gundem dısı programında acıklamıstı. =)

root  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 21:57

evet ben de izledim adam cemyilmaz.com'u geri almış uyanığın birinden dediğine göre. cem gül'e bol şans diliyorum.

kenshin  |  (0 puan) 17 Eylül 2001 23:32
FDedecan  |  (0 puan) 31 Mayıs 2012 16:23

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu