Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "2. ULUSLARARASI ENGELSİZ FİLM FESTİVALİ"

bu gibi ilanlar hakkında gerçek ve doğrü bilgi sahibi olanınız var mı? neden bu kadar ucuz mesela? adamlarla yazışıyorum en sonunda adam bana "tamam yarısını ödersin diğer kısmını da ürünü aldığında yatırırsın" diyebildi? ama ben yine de güvenemiyorum. sonuçta yarısı dediği rakam da adam için-yani olası bir üç kağıtçı için- iyi bir gelir olabilir öyle değil mi :)

ilanlardan biri şmyle : Apple Macbook pro 15"

Spacer
Spacer
 | 1 yorum var 
 | 09 Şubat 2008 22:47 

« önceki yazı
yahoo ve ytl

Yorumlar

Evt Bende Facebook ta macbook pro satiyorum. O zaman Facebooktaki Macbook Pro ilani gercek olabilir.
Bu arada linkiniz olmus

maskapsiz  |  (0 puan) 13 Şubat 2008 22:27

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu