Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Dyatlov Geçidi'nin Esrarı - 2"


Finansbank, müşterilere reklamlarını ulaştırmada email'in öneminin büyük olduğunu düşünen bankalardan biri.

Gelen mailler ise çok ilginç: "Sari Cizmeli Mehmet Aga bile borclarini kapatacak" gibi.

İster istemez insanın aklına bu maillerin birileri tarafından spam amaçlı gönderilebileceği geliyor. Gönderen kısmına bakıldığında ise mail gönderenin @finansbank.com.tr olarak değil, @finansbankinfo.com ve @finansbankemail.com'dan geliyor olması da şüphe uyandırmıyor değil.

Daha sona öğreniyoruz ki bu siteler geçerli ve finansbank'a hizmet veriyor.

Finansbank'ın neden böyle acaba sahte (fake) site mi (phishing) dedirten siteler üzerinden müşterilerine email attığını anlamak gerçekten güç.


  • Redingot
  • 0 yorum var
  • 12 Haziran 2008 16:56

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

pilli ilan

son yorumlar

pilli ilan

Tutulanlar Banner

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.