Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Iğne oyaları"

Etiketler: , , , ,

fizy.org yasalmı onu öğrenmek istiyorum bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Spacer
Spacer
 | 5 yorum var 
 | 06 Şubat 2009 18:03 

Yorumlar

yasal değil ama başın derde girmez merak etme

Codename47  |  (0 puan) 07 Şubat 2009 04:51

yok zaten ben başımın derde girip girmemesini merak etmiyorum yani hani last.fm yasal fizy.org da benzeri olunca oda mı? yasal merak ettim sonuçta sonunda .org var :)?

arago  |  (0 puan) 07 Şubat 2009 19:35

yasal.

fizy.org u hafife almayın. çok basit bir tasarım gibi geliyor olabilr, am sağlam bir yapılanmadır.

scraby  |  (1 puan) 10 Şubat 2009 21:42

bugün cocacola reklamı vardı sitede, sanırım reklam hizmetlerini reklamz üstlenmiş.

ben de şimdi merak ettim arattım, ben de yasal olduğunu düşünüyorum. youtubeden vb. çekiyor videoları müzikleri zaten.

hakanyildirim  |  (0 puan) 06 Nisan 2010 18:36

evet sanırım haklısın hakan zaten yasal bir uygulama olmasaydı cocacola sponsor olmazdı değil mi? bir ara TTMüzik'in reklamını da yapıyordu. Ben acaba ilerde o da mı engellenir diye düşünüyordum ama sanırım bu hiç bir zaman olmayacak gibi.

arago  |  (0 puan) 09 Nisan 2010 18:16

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu