Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "canon powershot elph 310 hs"

hayır bir yanlışlık yok. google arama sayfasına girerken dikkat etmeniz gereken bir husus. google.com yerine googkle.com yazdığınızda gideceğiniz bu sayfa sisteminize tehlikeli bir truva atı (trojan) bulaştırabilir.
kaynak
aynı şekilde gmail.com yazarken de gamil.com yazma ihtimaliniz de olabilir. gamil.com da benzer şekilde ünlü web sitelerinin alan adlarının yanlış yazılması ihtimali üzerine tescil edilmiştir isimlerden biridir.

Spacer
Spacer
 | 3 yorum var 
 | 23 Nisan 2008 14:15 

Yorumlar

gamil.com'da bir blog var, googkle.com'da an itibari ile uçmuş. (15:14 23.04.2008)

frenky  |  (0 puan) 23 Nisan 2008 15:15

daha öncede görmüştüm fakat çalışmamıştı site

Türkçe internetin büyümesi için sevdiğiniz sitelerde reklamları gözden geçirip ilginizi çekenlere mutlaka tıklayın. Çok şey farkedecek !
yohtur  |  (0 puan) 23 Nisan 2008 20:47

çok böyle çoook..

reklam almıyorum.........
muzzy85  |  (0 puan) 25 Nisan 2008 00:11

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu