Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "Chewbacca, bir garip kaçkın"


Google adsence reklam olayına o kadar hassas davranıyor ki bazı arkadaşların,kullandığı kodlar üzerine yaptığı incelemeler ,yorumlar ve geliştirilen IP engelleme yazılımları bile bazen yetersiz kalıyor.

Google ,Facebook'ta olan bitenden Haberdar !
Face bookta açılan topiclerde sitemi tanıtmak için bir kaç arkadaşa link gönderdim fakat içerisinde adsence reklamlarım var dikkat edin diyince aynı gün adsence hesabımın durdurulduğu mailini aldım...
demek oluyor ki google adsence facebook içeriğine de el atmış !


  • mglass
  • 6 yorum var
  • 21 Ocak 2008 17:04

Yorumlar

bu durum bana biraz garip geldi. yani sen içerisinde reklamlarının bulunduğu sitenin linkini facebookdan arkadaşlarına özel mesaj olarak mı attın.

eğer öyleyse sanmıyorumki google gidip facebookdaki attığın mesajı okuyabilsin eğer özel mesaj ise eğer herkesin görebileceği mesaj ise de görebileceğini sanmıyorum çünkü facebook üye olmayan kullanıcılara sayfasını göstermemektedir.

ancak adsesnse facebookda linkin olduğunu şu şekilde anlayabilir. eğer arkadaşın veya başka biri göndermiş olduğun linki tıklayarak sayfanı ziyaret etmiş ise google adsesnse gelinen (referans) sitenin kayıtlarını tutmaktadır(ziyaretçi reklamları tıklamasa dahi). ancak bu şekilde dahi neden facebookdan gelen referanslara engel koysun bence bunun facebookla alakası yok başka bir nedenden dolayı hesabın kapatılmıştır.

adsence olayına katılıyorum. :)
diğer bir husus, sırf bu yüzden adsense programından çıkarıldıysan, bir mail atıp durumu sor. zira bu kadar saçma bir neden olabileceğine ihtimal vermiyorum. muhakkak bir başka sorun vardır. adsense kendine göre bir sürü haklı sebep üretip, yayıncılarını üzüyor, evet, fakat bu kadar ince dedektiflere de girmez. vereceği muhtemelen 3 kuruş paradır sana. onun peşine düşmez.

yine @mglass yine adsense olayı:) adsense e neden ısrarla adsence diyorsun.adsence.com vb aldın da google ı yıldırıp servisin adını mı değiştirteceksin.bak o zaman o domain ler iş yapar :)

evet haklısın dikkat etmemişim aslında fena fikir değil adsence.com

http://www.mbardak.com ®mbardak
adsence olayına katılıyorum. :)
diğer bir husus, sırf bu yüzden adsense programından çıkarıldıysan, bir mail atıp durumu sor. zira bu kadar saçma bir neden olabileceğine ihtimal vermiyorum. muhakkak bir başka sorun vardır. adsense kendine göre bir sürü haklı sebep üretip, yayıncılarını üzüyor, evet, fakat bu kadar ince dedektiflere de girmez. vereceği muhtemelen 3 kuruş paradır sana. onun peşine düşmez.
Evet mail atıp sordum ama her zamanki gibi klasik cevap geldi üzgünüz sizi tekrar adsense e alamayız gibilerinden porgram politikaları falan filan ...

Ben bıktım bu bedava google'un yayınını yapmaktan, hep aynı terane

http://www.mbardak.com ®mbardak

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

pilli ilan

son yorumlar

pilli ilan

Tutulanlar Banner

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.