Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "DVD? Kitap? Boardwalk Empire'ınızı Nasıl Alırdınız?"

Eğer, herhangi bir nedenden dolayı birinin email adresini doğrulamak isterseniz, verify-email.org u deneyebilirsiniz. Bu site ücretsiz bir email adresi doğrulayıcısı. Sadece email adresini girin, doğrulaya basın, o kadar. Format, domain ve kullanıcı olarak herşey mail sunucusuna bağlanılarak kontrol edilir.
Elinizin altında bulunması gerekn bir site. Buradan siteye ulaşabilirsiniz.

Spacer
Spacer
 | 10 yorum var 
 | 15 Ekim 2007 12:59 

Yorumlar

aslında domain'e ping atıyor sadece.

denemek için bir kaç mail adresi attım:
asder34q3631fafd@yahoo.com (ok)
sadfaer32409234@yahoo.com (ok)
asdfadsf@er343a342235.com (bad)

yani domain var mı diye bakıyor özetle... mail adresi geçerli mi diye anlamanın benim bildiğim bu kadar basit bir yolu yok hala...

impala[pilli_silinen_hesap]  |  (0 puan) 15 Ekim 2007 13:06

ne email databeys ediyodur şimdi bu varya. uf. tanesini 1 dolara satsa mailin binlerce dolar kaldırır bu siteden.

dwlf  |  (0 puan) 15 Ekim 2007 13:30

dediğiniz gibi yahoo'da saçmalıyor ama bu sanırım yahoo mail serverlarıyla alakalı birşey

gmail eposta adresleriyle denemelerimde doğru sonuçlar verdi.

serkanb[pilli_silinen_hesap]  |  (0 puan) 15 Ekim 2007 13:30

yahoo, 2006 yılından beri 2 kontrol sunucusu kullanıyor ve geri olumsuz cevap döndürmez.

Kaner'im, Kaner'sin, Kaner :) Noter Yeminli Çeviri
Kanerim  |  (0 puan) 15 Ekim 2007 14:18

karşıdaki e-mail server ayarlarıyla ilgili. e-mail adreslerinin tespit edilememesi için bâzı serverlar her sorulan adrese var diye cevap verirler.

mstdokumaci  |  (0 puan) 15 Ekim 2007 17:24

o dediğiniz Mail Catch oluyor. yahoo biraz daha farklı. Mail Catch olarak ayarlanan sunucular hatalı mail adreslerine gönderilen postaları bir adrese ya da yöneticiye iletiyorlar. Yahoo ise hatalı adresleri konuşma sırasında var gösterip daha sonra hatalı adres olarak geri döndürür.

Kaner'im, Kaner'sin, Kaner :) Noter Yeminli Çeviri
Kanerim  |  (0 puan) 16 Ekim 2007 10:28

bu servis bize viagra mailleri ile dönüş yapıyor olabilir. google, yahoo, msn kendisi için servis yapsa daha iyi olurdu

ama db kasar :)

junkie  |  (0 puan) 16 Ekim 2007 10:51

@junkie; viagra maillerinden bahsetmişsin, nasıl başım dertte o mailler ile bilsen, abartmadan söylüyorum, 4 günlük Bayram tatilinde (arefe günü de dahil) 800 yanlış değil sekizyüzden fazla viagra maili gelmiş, silmekten yoruldum. İşin garip tarafı bu mailler sadece işim ile ilgili mail hesabıma gelmesi. Yani mail adresimi bilen ve mailleştiğim kişiler, iki el ve bir ayak parmaklarının toplamını geçmemekte. Bu kişiler dışında kimseye, hiçbir siteye mail adresimi vermedim. Vee gerçekten Kabak Tadını da geçti olay.

Kanımca oy verebileceğimiz bir lider olsa, tam süper olacak...
yeniuye  |  (0 puan) 16 Ekim 2007 12:02

VIAGRA ® Official Site

Bahsettiğiniz viagra mailleri bu sanırım :) O allah'ın belâsı mailler bana da bıkkınlık getirdi. Filtrelemeye çalışsam da her seferinde filtreden kaçmayı başarıyorlar. O kadar geçiçi posta hizmetlerini kullanmama rağmen nerden geliyor anlamıyorum.

eburhan  |  (0 puan) 16 Ekim 2007 13:39

biraz geç bi konuya yorum oldu ama eğer viagra maillerinin tam anlamıyla hepsinden kurtulmak için gmail kullanmanız yeterli kendileri mükemmel filtreliyo hotmail gibi herşeyide engellemiyo bence 1.numara ;)

PaLMayL  |  (0 puan) 16 Nisan 2008 19:10

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Beğendiğiniz bir yazıya "tuttum" demek için başlığın yanındaki yıldıza tıklayabilirsiniz.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu