Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "Profil: James Purefoy"

Microsoft sanırım Google'dan aşağı kalmamak için ilginç hamleler yapıyor. Daha önce video izletme sitesi satın alan Mizrosoft şimdide Fastsearch adlı bir şirkete tam tamına 1.200.000.000$ teklifte bulundular. Site bir şirket arama motoru.

sitenin Türk rakibi firma ara olabilir.

Konu hakkında microsoftun sitesindeki haber: via

Sitenin alexa trafiÄŸi: via

ama en çok hoşuma giden Techcrunchdaki bir kişinin yorumu oldu :)

http://www.techcrunch.com/2008/01/08/microsoft-has-announced-a-takeover-bid-for-fast-search-transfer-priced-at-12-billion

Spacer
Spacer
 | 8 yorum var 
 | 09 Ocak 2008 19:20 

Yorumlar

Bildirgec'deki tüm üyeler İngilizce biliyor mu?

birool  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 19:26

belkide sadece teklif ederek ne kadar çok reklamı yapılmıştır. :)

bu sitenin alexa da trafiğine baktım bobiler.örg den daha az. bobilere bu kadar teklif edilse ozan n'apardı acaba :)

ncdlek  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 19:42

@birool

orjinalini koymak istedim. ama genede düşüncesizlik yapmışım.

Türkçesi: Adamın sitesi gunluk 43000 tekil kullanıcı ziyaret ediyormuş. ve bu teklife veryansın ediyor.

Ama şirket hakkında biraz inceleme olursa şirketin geçen yıl 160m $ cirosu olduğunu ve bayadır microsoft ile işbirliği içerisinde olduğunu öğrendim. Ama bence microsoft neden bu kadar yuksek teklif verdi onu anlamıyorum. Yada risk yönetimi konusunda uzman daha iyi şirketler varken neden bu şirkete yöneldiler?

hanzele  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 19:50

43 bin ceo giriyorsa 43 bin youtube ziyaretçisinden iyidir. :)

zee  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 20:40

via = buradan ?

sina  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 21:07

aynen hani vesile dicektik

turklerklani  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 21:57
Parbo  |  (0 puan) 09 Ocak 2008 23:56

Soz konusu sirket ile adi iliskilendiren TR sirketi arasinda kurulmak istenen "olabilir" lafini anlamadim. Nasil boyle bir tespitte bulunuldugu bence onemli. O zaman soyle de diyebilirdik satisa konu olan firmanin TR deki rakipleri hakkinda; arabeni.com.tr, benibul.com, sendebenibul.com, benibulsana.com, senibuldum.com etc...etc... olmaliydi. Hayir soz konusu firmayi hic tanimam, burada verilen bilgi ile farkinda olmadan tikladim da...

Bence bu tur bilgileri verip karsilastirma yaparken tarafsiz olmaliyiz.

anonim  |  (0 puan) 10 Ocak 2008 00:05

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Beğendiğiniz bir yazıya "tuttum" demek için başlığın yanındaki yıldıza tıklayabilirsiniz.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu