Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "Kevin Williamson ile Dizileri"

\
Msn güvenliği ile ilgili güncel bir konuya ratsladım ve faydalı olacağı kanaati ile sizlerle paylaşmak istedim.. Msn güvenlik uyarısını ve kaynak siteyi, yazının devamına ekledim..

Mesajın içeriği şöyle :
"MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?
www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com" isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor. Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “keylogger” yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor. Ve tüm listenizdeki kişilerede bu msj ı yolluyor.. Rus kaynaklı bu msj a karşı uyanık olun.. "

KAynak siteye buradan ulaşabiliyorsunuz.

Spacer
Spacer
 | 0 yorum var 
 | 28 Temmuz 2008 22:07 

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu