Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "İhtiras Rüzgarları"


Kişi listenizi gösterdiği iddia edilen MSN-emails.com adlı siteden indirilen, msn.com olarak adlandırılmış dosya çalıştırıldığında, truva atı bilgisayarınızda aktif hale geliyor ve siz de bu dosyadan göndermeye başlıyorsunuz. NOD32 Win32/IRCBot.AAL trojan olarak tanımlıyor.

Truva atı bulaşan kişilerden, kişi listelerindeki diğer kişilere aşağıdaki mesaj geliyor.

omg i found your contact list !! http://www.msn-emails.com/contact.php?email=msnadresiniz@hotmail.com

Bu tür mesajlara inanıp tıklanmaması, kaydedilip çalıştırılmaması tavsiye edilmiş.Kaynak


 | 0 yorum var 
 | 12 Kasım 2007 10:44 

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

pilli ilan

son yorumlar

pilli ilan

reklam

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

RSS Dosyası
pillikutu