Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Patik"

bu adresten bir "akıllı"(!), support@icq.com adresinden gönderilmişcesine bir email dolaştırıyor. email "dear icq user" diyerek başlıyor, sonunda da bir form ile uin ve password istiyor. tabi ki amaç uin araklamak...

buradaki arkadaşlar yemezler bu numarayı tabi, benim amacım uyarmak, arkadaşların da imkanları doğrultusunda sayfalarından bunu duyurmalarını sağlamaktı.

Spacer
Spacer
 | 6 yorum var 
 | 06 Şubat 2002 00:46 

« önceki yazı
tolkien haftası
sonraki yazı »
resmen aşk 2

Yorumlar

bunlari kimse yemiyor saten. asil icq 'dan atilmis gibi gelen maillere dikkat edin onlar cok sakat oluyor. Bazi insanlar anliyamiyor.

ryan  |  (0 puan) 06 Şubat 2002 02:44

benim söylediğim de buydu zaten. source code'una bakın.

compu  |  (0 puan) 06 Şubat 2002 09:25

BU YOLLA EN ÇOK İCQ ÇALAN TANIDIĞIM ADAM ... BİRDE BUNLARI SİTESİNDEN SATIYOR DAĞITIYOR VS ...

unutulan  |  (0 puan) 06 Şubat 2002 10:03

.... bu yolla icq şifrelerinizi siz öğreniyorsunuz ama aynı zamanda bu hizmeti veren sitesahibide öğreniyor.. hiç tavsiye etmem....

pinkfloyd  |  (0 puan) 06 Şubat 2002 10:58

şifre öğrenmek falan değil, direkt "araklamak" buradaki amaç. bahsettiğim www.batur.com'daki herif de bu amacı güdüyor zaten. mirabilis'le alakası yok. (form bilgisinin batur abiye(!) haşırt ulaştırılmasından sonra web.icq.com adresine gitmesinden başka!!!)

compu  |  (0 puan) 06 Şubat 2002 16:13
enedemek  |  (0 puan) 31 Mayıs 2012 21:43

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu