Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Bereler"

Google webmaster tool'da sitelerime verilmiş linklere bakarken garip bazı linkler gördüm. &ref=blabla.com gibi linklerdi. Ya da örnek vermek gerekirse http://www.hafif.org/?ref=salaksuluk.com yazınca bile site açılıyor. Bunun gibi linkler işte. Bu bir şekilde bir htaccess bug'ı mıdır nedir bilemiyorum. Belki de anlatmaya çalıştığım şey en iyi şu şekilde gözükebilir.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&rlz=1T4GGLF_trTR212TR212&q=ahukozmetik.com&meta=

Şimdi bu ahukozmetik gibi bir sürü site var bu işe kalkışan. Anlaşılan otomatik bir script kullanıyorlar. Amaçları nedir bilemiyorum ama google webmaster tool bu tarz linkleri link olarak algılıyor..

Bu durumda nedir bu şimdi?

Spacer
Spacer
 | 0 yorum var 
 | 19 Ekim 2007 10:33 

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu