Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Bereler"

Son günlerde mail adreslerine sıkça spamlenen ve "MSN Messenger'da sizi kimin engellediğini artık görebilirsiniz" metni içeren bir e-posta görürseniz sakın inanmayın.

Oldukça ciddi gözüken bir web sitesi www.kimengellemis.com ve bunun yurtdışı için hazırlanmış versiyonu www.msnblockerlist.com...

Birisi Turkgo İnternet Hizmetleri adı altında alınmış, diğeride Sinergy olarak.

Bu iki domaine girip msn adresinizi yazmayın.

Spacer
Spacer
 | 1 yorum var 
 | 04 Mayıs 2007 14:39 

sonraki yazı »
Floppy Disk

Yorumlar

Böyle bir mail bugün geldi. bende onların istediği mail bilgilerini yazıp gönderdim.
Kullanıcı adı:
sülalenizi...@7ceddinizi.com
Åžifre: .............
Şifremin ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.
Millet kendini çok akıllı zannediyor.. )):

thames  |  (0 puan) 08 Mayıs 2007 14:01

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

son yorumlar

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

network siteleri

RSS Dosyası
pillikutu