Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Theremin: Elektronik müziğin atası"


bu coook genis banwit veriyormus. herseyi bir kenara biraktim gugil bile banwit diye arattiginda 2 tane sonuc veriyorsa ne desem ne anlatsam kifayetsiz kalir. bu banwitciler bide tutup suranin butun flashlarini sahiplenmisler, bi ana, bi baba sevkati ile sarilmislar. su da hos(i)tng hizmeti veren bir baska olay(ayrica site suradan yuvarlanmis). bunlari gordukten sonra insan nasil olurda gidip bunlardan banwit 'i genis, sinirsiz hos(i)tng alabilir ki?


 | 14 yorum var 
 | 30 Nisan 2002 10:57 

« önceki yazı
asp\'den asp.net\'e
sonraki yazı »
Israeli Massacres

Yorumlar

alirlar merak etme

nirvanaya ulaşamadım, not bıraktım.
ryan |  (0 puan) 30 Nisan 2002 12:39

popupta açılan bir banner var orada da "Profyesyonel" yazıyo. bir kere okur insan allam yarebbim.

gama |  (0 puan) 30 Nisan 2002 13:40

gururla banwit(Trafik) = sinirsiz yazmislar. mukemmel. inceledikce gururlaniyoruz ve kendi kendimize "ey turk gencligi sen nelere kadirsin" diyoruz.

enemy |  (0 puan) 30 Nisan 2002 14:17

flashleri aşırmışlar diyince ufak tefek buton ve benzeri olayları tekrar yaptıklarını sanmıştım ama bukadarını tahmin bile edemezdim:( diğer siteyi görünce ona sadece insaflı ama tembel demek geliyor.. kopyaladığı sitenin butonlarından sadece birini hacılamış arkadaş sonra üstündeki yazıyı değiştirmiş.. bu arada bu banwit nedir yawss insan böle bi olaya kalkışmadan önce ben hosting işine giriyorum madem giriyorum bu işi benden önce yapanlar ne yapıyolarmış diye bakmaz mı yawsss.. bi bakıpta eşşek kafam banwit yazmışım salak gişbi bandwith diye düzeltiym demezmi???

alah bölelerine akıl fikir yakınlarınada sabır versin:)

qb |  (0 puan) 30 Nisan 2002 16:34

insan yaptigi flash calismalarini mutlaka linklemek zorunda kalmasinin sebebide bunlar. utanma, arlanma kalmamis ama biraz ilim,irfan serpistirmeli bunlara

enemy |  (0 puan) 30 Nisan 2002 16:39

kadir daha henuz bunlara telefon açmadı galiba :) açarsa ne küfürler eder bilemiyorum. aldıkları resmin uzerinde bile kadir koydugu holojen logo duruyor ya :) ne diyelim gecen seferde rasyonel.net diye bir şirket almış kullanmıştı direk kopyalayarak... ya onun çizgisinde yapmaları veya benzer ozellikler taşımaları neyse ama birebir de ayıp be kardeşim rezalet ya ....

ürüninceleme.com  | ürünincelemedergi.com  | Karalama Tahtam Yaşa Sen Çok Yaşa BİLDİRGEÇ
wise |  (0 puan) 30 Nisan 2002 18:07

yigidin hakkini teslim edelim. guzel kopya cekmis :)

enemy |  (0 puan) 30 Nisan 2002 18:11

spam'inda hakkini veriyorlar tabii ki. olmasa da sasirirdim zaten.

@enemy: gugil'deki cikan sonuclarda yer alan realbilgisayar zaten sinirsizhost'a ait :) bu da ufak bir dip not olsun.

zoque |  (0 puan) 30 Nisan 2002 19:06

benim favorim her zaman technolojik.com'dur. simdiye kadar caldiklari tasarimlari bir kenara birakirsak su olaya dikkat cekmek isterim: su adrese tiklayip sayfanin en altindaki UNIX Server Konfigurasyonu yazan yere dikkatlice bakiyorsunuz. Intel Pentium III 800 Ghz CPU, 512MB SD RAM, UDMA 100 Hard Disk 1 GB Memory, Apache Web Server,7/24 Monitoring adamlar görüldügü üzere 800.000 mhz islemcilere sahipler. 1 gb memorynin yaninda birde 512 mb sd ram var. krali gelse tanimam.

zoque |  (0 puan) 30 Nisan 2002 19:19

realbilgisayar 'in sahibi olarak gozuken scp gazi mahallesi taraflarinda oturan realscript ile superonline serverinde un salmis ve bundanda gayet mutlu olan bir zat 'i muhterem sinirsizhost 'ta gozuken sponsor olduklarini soyledikleri sitelerde kendilerinin 1 sene once actiklari abidik bubidik yerler. ayrica realbilgisayar neki? bu adamlar neki? mirc script coder dedikleri bir olayin arkasinda gecelerini curuten, sitelerinde 2-3 photoshop efekti uygulayip 500$-1000$ site fiyati bicenler vs.vs. bi zoque, bi aftermath, bi hafif, bi irfanyuvasi hangi birinden bu zamana kadar boburlenilerek konusulmus laf duyduk,isittik? gostergec bile k10k 'dan esinlenilerek yapilmis denilerek yayina devam ediyor. bu insanlarin herseyi calarak birseyler yapmalari, ustune boyle angutvari denilecek yanlislar yapmalari... sanirim bunlari hazmedemiyorum (( cok dolmu$um be :P ))

enemy |  (0 puan) 30 Nisan 2002 21:35

aynen hatalar dolu bir sayfa daha. uzatmak istemiyorum ama gordukcede eklemeden edemiyorum

enemy |  (0 puan) 01 Mayıs 2002 09:10

...Bildiğim kadarıyla Fasthost bayisi hos(i)tngler.

pinkfloyd |  (0 puan) 01 Mayıs 2002 15:02

hosting gibi onemli bir ise para yatirmis bir insan tutupta mirc script yazarmi? hele hele tutup hergun belirli zamanini irc 'ye ayirir mi? farkli birseyde beklemiyordum.

enemy |  (0 puan) 01 Mayıs 2002 15:25

piliç geliyor aklıma, ya da bir ingilizin turisitin ekmek lokmasını yemeğe doğru götürüken yanındaki acar türkün "ban with, ban with ye!, bütün vitamini suyunda, ooh afiyet olsun!" demesi geliyor aklıma

knemo27 |  (0 puan) 02 Mayıs 2002 01:51

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)
bildirgec.org bölümleri
pillinetwork hesabınızla giriş yapın.

pilli ilan

son yorumlar

pilli ilan

reklam

bildirgecinfo

bildirgec.org içeriği kullanıcıları tarafından üretilen kolektif bir blogdur.

RSS Dosyası
pillikutu